5 stjerner på Trustpilot
anmeldelser

Hjemmesider odense

Skræddersyede hjemmesider i Odense

100 % Tilpasset jeres behov
Den juridiske portal
Hjemmeside Odense - Collatz Consulting

Hjemmeside Odense

Få en professionel hjemmeside til din virksomhed i Odense, skræddersyet efter dine specifikke behov og ønsker. 

Hvad end du ønsker hjælp til at vedligeholde et eksisterende hjemmeside eller ønsker en sprit ny  med efterfølgende support, står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg tilbyder hurtig og effektiv support til dine webplatforme og vedligeholder din hjemmeside med relevante opdateringer.

Dit website er ofte det første kontaktpunkt mellem din virksomhed og din målgruppe. Derfor spiller den måde, den ser ud på, en afgørende rolle i dannelsen af ​​den første opfattelse af dit brand. Vil du have besøgende til at betragte dig som et solidt og pålideligt brand, der bedst muligt kan opfylde deres behov? Lad din hjemmeside tale for sig selv.

Når du vælger min hjemmesideservice i Odense, får du alt den hjælp du behøver til opsætning og opdatering af din hjemmeside med de nyeste digitale designtendenser. Før jeg begynder på arbejdet, har jeg altid grundige samtaler med virksomheden for at finde ud af, hvad der er forretningsmålene og virksomhedsidentiteten.

Jacob Collatz Schyum

Erhvershjemmesider Odense

Kære virksomhedsjer i Odense!

Jeg har det som mit primære mål, at levere professionelle hjemmesider til virksomheder i Odense, hvor jeg også selv er opvokset og stadig har base i dag.

Med en kandidatgrad i webkommunikation fra SDU samt mange års erfaring inden for branchen er mit hovedmål at levere skræddersyede, resultatorienterede og ikke mindst prisvenlige hjemmesider til mine kunder i Odense.

// Jacob Collatz Schyum – Ejer & Konsulent

Sandra Hansen
Sandra Hansen
anmeldelser
Peter Hansen
Peter Hansen
anmeldelser
kenneth_toftdal
Kenneth Toftdal
anmeldelser
Ole Strøh
Ole Strøh
anmeldelser
Anita
Anita Rasmussen
anmeldelser
Danni
Danny Meyer
anmeldelser
MINIM_Portræt_Karina1
Karina Hovgaard
anmeldelser
stine gran
Stine Hansen
anmeldelser
ikon
Kjølby Juristen
anmeldelser
forlaget bavaria
Forlaget BAVARIA
anmeldelser
Hjemmeside Odense - Collatz Consulting

Responsive hjemmesider Odense

Din hjemmeside skal formidle din virksomheds budskab bedst muligt – Uanset skærmstørrelse. Derfor skal den udvikles med et responsivt design, som tilpasser sig både små og store skærme.

Jeg ved, hvor vigtigt det er, at din hjemmeside ikke bare bevarer sit gennemarbejdede layout, men også sin brugervenlighed og funktionalitet på telefoner og tablets.

Jeg udvikler udelukkende hjemmesider, som giver dine kunder en god oplevelse – uanset hvilket device, de bruger.

Hjemmeside Odense - Collatz Consulting
webbureau i odense

UX-Design

UX står for “User Experience”. Dvs. hjemmesidedesign der har brugeren i centrum. Det er i høj grad en disciplin, jeg mestrer. Når jeg designer og udvikler websites tager jeg altid udgangspunkt i at skabe den bedst mulige oplevelse for brugeren. Det betyder, at mine hjemmesider tager udgangspunkt i din målgruppe og deres kunderejse. 

Mit mål er altid, at gøre dine brugeres navigation let og behagelig, uanset hvilken enhed de bruger. Det indebære også, at din hjemmeside skal være let at finde, hurtig til at indlæse, levere relevant indhold og effektivt guide den besøgende gennem en velstruktureret menu og nyttige CTA knapper. En professionel og velfungerende hjemmeside er altid et meget overbevisende argument for dine potentielle kunder og den rette hjemmeside kan dermed sikre en hel del lead-konvertering. 

SEO - Hjemmeside Odense

Det er ikke meget værd at have en god hjemmeside, hvis ingen kan finde den. Når jeg laver din hjemmeside hjælper jeg dig også gerne med, at generere trafik til den, f.eks igennem SEO. Her tager jeg igen en personlig tilgang. Jeg bruger din målgruppes digitale adfærd, når jeg vælger metoder og kanaler til at promovere din hjemmeside. Der findes et bredt udvalg af online marketingtjenester, som jeg tilbyder, skræddersyet til dine behov og målgrupper. Alt fra SEO og Google Ads til branding og annoncering på sociale medier på platforme som Facebook, Instagram, Linked-In eller Pinterest afhængigt af hvor din målgruppe bruger det meste af deres tid, samt hvilket format der passer bedst til din brandprofil.

Jeg bruger altid Google Analytics til b.la. at tracke din hjemmesides trafik. Dertil giver jeg konkrete anbefalinger og tips til optimeringer, og jeg kan altid foreslå en løsning, der passer til dit nuværende budget.

Hjemmeside-vedligeholdelse er en løbende proces, og det kræver løbende opdateringer, for at sikre din hjemmesides helbred og performance. Jeg tilbyder løbende service af din hjemmeside til klart lavere priser end de store webbureauer. 

webbureau i odense