5 stjerner på Trustpilot
anmeldelser

100 % skræddersyede hjemmesider

100 % Tilpasset jeres behov
Den juridiske portal
Hjemmeside

Skræddersyede erhvervshjemmesider tilpasset din virksomhed

Min tilgang starter altid med en omfattende analyse og forståelse af mine kunders forretning, hvilket danner grundlaget for en hjemmeside, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også funktionel og målrettet. Mit mål er at skabe en digital platform, der matcher din virksomheds behov og brandidentitet.

Kvalitet til konkurrencedygtige priser

Som et lille enkeltmandsbureau kan jeg tilbyde konkurrencedygtige priser på mine ydelser. Jeg stræber efter at levere skræddersyede løsninger af høj kvalitet inden for dine budgetrammer.

Hjemmesider med fuldt ejerskab

Hos Collatz – Web & Marketing Consulting går jeg et skridt videre end de traditionelle bureauer. Jeg ønsker, at mine kunder skal have fuldt juridisk ejerskab over deres hjemmesider. Mange store bureauer beholder ejerskabet over deres kunders hjemmesider, hvilket kan skabe begrænsninger for dig som virksomhedsejer. Hos mig vil du altid eje og have fuld kontrol over din digitale ejendom uden nogen form for bindingsperioder eller tvetydige ejerskabsforhold.

Min tilgang er baseret på tillid og gennemsigtighed. Det handler ikke kun om at levere en imponerende hjemmeside, men også om at sikre, at du som virksomhedsejer har frihed og kontrol til at administrere og tilpasse din hjemmeside uden begrænsninger. Dette inkluderer adgang til kildekoden og frihed til at træffe beslutninger om fremtidige ændringer, uden at du er bundet til en specifik udbyder.

Med det fulde juridiske ejerskab får du muligheden for at tilpasse din hjemmeside efter dine behov, samt lette overførslen til andre hostingudbydere eller bureauer, hvis det skulle blive aktuelt. Din hjemmeside er din digitale identitet, og hos mig vil du altid være den fulde ejer.

Webrådgivning - Jacob Collatz Schyum
Jacob Collatz Schyum

Din partner i custom hjemmesideløsninger

Hej!

Jeg hedder Jacob Collatz Schyum, og hos Collatz – Web & Marketing Consulting stræber jeg efter at levere custom hjemmesider til virksomheder i hele Danmark.

Med en kandidatgrad i webkommunikation og mange års erfaring inden for branchen er mit hovedmål at levere skræddersyede, effektive, unikke og ikke mindst prisvenlige hjemmesider til mine kunder.

// Jacob Collatz Schyum – Ejer & Konsulent

Sandra Hansen
Sandra Hansen
anmeldelser
Fra idé til virkelighed !

Vores forretningsidé blev til virkelighed takket være Collatz Consulting.

Jacob lyttede og forstod vores ønsker, da vores virksomhed – Den Juridiske Portal ApS – skulle udvikles. En stor opgave som Jacob fik løst ved at være realistisk, professionel og engageret igennem hele forløbet.

Resultatet er formidabelt, og vi vil give Collatz Consulting vores varmeste anbefalinger såfremt din virksomhed skal have løst en opgave, som kræver de helt rette kompetencer.

Peter Hansen
Peter Hansen
anmeldelser
Ny hjemmeside med tilhørende webshop

Vores hjemmeside og webshop skulle i efteråret 2022 smeltes sammen til én hjemmeside. I den forbindelse tog vi kontakt til Collatz Web & Marketing for at få lavet et nyt design. Og resultatet er ganske enkelt fremragende. Hjemmesiden gik i luften d. 8. December og vi har i perioden 9.12 – 9.2 haft fremgang:
Konvertering + 5,7%
Omsætning + 56,7%
Brugere + 4,4%

Vores varmeste anbefalinger herfra.

Peter Hansen
Direktør
ABC Førstehjælp ApS

kenneth_toftdal
Kenneth Toftdal
anmeldelser
Ny hjemmeside

Confidence Search har lige fået lavet en ny hjemmeside af Collatz – Web & Marketing Consulting, som jeg rigtig gerne vil anbefale, hvis andre skal have hjælp til Web eller Marketing. Vi er virkelig tilfredse med resultatet, og vi har nu en hjemmeside, som er optimeret til både desktop, tablet og mobil.
Udover at Jacob er en rigtig sympatisk person at arbejde sammen med, så er han også knald professionel, så hermed de bedste anbefalinger herfra!

Ole Strøh
Ole Strøh
anmeldelser
Jeg har arbejdet med Jacob siden han studerede på SDU

Jeg har arbejdet med Jacob siden han studerede på SDU. Han er nu blevet selvstændig og vi har stadig et fortrinligt samarbejde hvor vi er megt tilfredse med Jacob’s løsninger og forslag.

Anita
Anita Rasmussen
anmeldelser
Hjælp til ny hjemmeside

Da vi skulle have lavet ny hjemmeside til vores virksomhed cocina.dk faldt valget på Collatz Consulting. Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet, samt den personlige service Jacob har ydet under hele forløbet.

Vi har efterfølgende tilknyttet Collatz Consulting fast til, at hjælpe os med, at vedligeholde og videreudvikle vores forskellige hjemmesider, samt til at tage sig af vores sociale medier.

Vi vil gerne give vores varmeste anbefaling til Collatz Consulting til andre som står og mangler en ny hjemmeside eller hjælp til online marketing.

stine gran
Stine Hansen
anmeldelser
Varmeste anbefalinger til Collatz!

Collatz – Web og Marketing Consulting får vores varmeste anbefalinger. Vi har i Den Miljøterapeutiske Organisation migreret vores website til en WordPress-løsning. Samtidig skulle hjemmesiden have en designmæssig genopfriskning samt udvides med en række nye funktioner og en del nye undersider. Den er blevet så god og det var en stor tillidssag at skulle flytte en hjemmeside. En vigtig del af migreringen var at sikre at dmo.dk ikke dykkede i Googles placeringer. Dette lykkedes Jacob rigtig godt med igennem korrekt onpage SEO og grundige redirects.
Det hele er gået rigtig godt og det kan vi takke Collatz for.

Sidenhen er det blevet til et supergodt, fast samarbejde med abonnement på service og løbende justeringer af hjemmesiden.

ikon
Kjølby Juristen
anmeldelser
Professionel og selvstændig

Hos Kjølby Juristen har vi lige fået lavet en ny hjemmeside af Collatz Web og Marketing Consulting, og samarbejdet har fra første møde fungeret perfekt .

Jacob er ikke kun intelligent og dygtig til det tekniske, men han er også en utroligt behagelig person, der har et super godt overblik.

Vores hjemmeside er nu blevet overskuelig og brugervenlig – takket være Jacob.

De varmeste anbefalinger herfra.

Hjemmeside Odense - Collatz Consulting

Responsive erhvervshjemmesider

Jeg forstår vigtigheden af responsivt design i dagens mobile verden. Derfor inkorporerer jeg altid responsivt design i mine hjemmesider, der tilpasser sig alle enheder og skærmstørrelser.

Jeg stræber efter at skabe et design, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også brugervenligt og let at navigere på smartphones, tablets og computere.

Hjemmeside Odense - Collatz Consulting
Falk & Bille

- Kundecase -

Konverteringsrate for falkogbille.dk

Gennemsnitlig opnået konverteringsrate for webshoppen efter blot én måned.
0 %
webbureau i odense

Få fuld kontrol over din erhvervshjemmeside

Hos Collatz – Web & Marketing Consulting får du ikke kun en imponerende hjemmeside, men også fuld adgang til styring og tilpasning. Jeg tror på, at mine kunder skal have frihed til at administrere og tilpasse deres hjemmesider uden begrænsninger. Du vil altid have kontrol over dit digitale rum.

Ekspertise og engagement i hjemmesideudvikling

Jeg stræber efter at holde mig opdateret med de nyeste teknologier og trends inden for webudvikling. Min ekspertise i HTML, CSS, JavaScript og CMS-platforme som WordPress sikrer, at din hjemmeside ikke kun er moderne, men også funktionel og brugervenlig.

Implementering af best practices inden for teknisk SEO

I processen med at skabe hjemmesider indtænker jeg altid best practices inden for teknisk SEO. Dette indebærer optimering af sidehastighed, korrekt implementering af struktureret data, fejlsøgning af crawl-fejl og optimering af meta tags. Min målsætning er at sikre, at din hjemmeside ikke kun er visuelt tiltalende, men også teknisk optimeret til at opnå bedst mulige placeringer på søgemaskiner.

webbureau i odense

Unikke features og brugeroplevelse

Ved at implementere unikke funktioner og skabe en behagelig brugeroplevelse ønsker jeg at sikre, at dine besøgende føler sig velkomne og engagerede på din hjemmeside. Fra enkle, men effektive navigationsmuligheder til tilpassede formularer, alt er designet til at give dine brugere den bedste oplevelse.

Fuld fokus på sikkerhed og ydeevne

Sikkerhed og ydeevne er nøgleaspekter for mig. Jeg tager alle forholdsregler for at sikre, at din hjemmeside er sikkert hostet og konstant overvåget for at opretholde en høj ydeevne.

Mangler din virksomhed en ny hjemmeside?

Jacob Collatz Schyum

Lad mig hjælpe dig med, at realisere dine online-drømme.

Kontakt mig i dag, og lad os tage en uforpligtende dialog om dine behov og se, hvordan jeg kan skabe den perfekte hjemmeside til dig og din virksomhed.

Ejer & Konsulent
Jacob Collatz Schyum

Udfyld kontaktformularen - så vender jeg tilbage inden for 24 timer

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and
    Terms of Service apply.