5 stjerner på Trustpilot
anmeldelser

Online Marketing Odense - Sælg dine ydelser eller produkter online

Få en samlet løsning på online markedsføring, som vil skabe trafik og salg på din webshop eller hjemmeside.

Jeg mestrer hele paletten inden for online marketingdiscipliner og kan derfor hjælpe dig med optimering samt opsætning af online annoncering på sociale medier og Google Ads.

online marketing odense
Online Marketing Odense

Forøg dit salg igennem målrettet online annoncering.

Online Marketing Odense

Få relevante besøgende til din fysiske butik.

Online Marketing Odense

Styrk dit brand igennem organisk content på SoMe

Online Marketing Odense

Datadrevet annoncering - Målret dine annoncer til din målgruppe.

Annoncering på Sociale Medier
- Online Marketing Odense

Branding på sociale medier handler i stor grad om at tilpasse, styrke og udvikle opfattelsen af jeres virksomhed og jeres online tilstedeværelse. Annoncering på sociale medier handler, i høj grad, om at guide til jeres produkter frem for konkurrentens.

Sociale medier er de medier, hvor din målgruppe, formentlig, bruger mest tid hver dag. Derfor er det vigtigt, i også er til stede. På sociale medier skelner man mellem annoncering og organisk indhold. Jeg mener, at organisk indhold på sociale medier skaber brands, og at annoncering skaber kunder.

Jeg tilbyder rådgivning om nytænkende kampagner, som via annoncering skal ramme og sælge til din målgruppe. Jeg splittester, udfører retargeting, måler og analyserer altid det arbejde, jeg udfører, så jeg er sikker på, du opnår de ønskede resultater

online marketing odense

Google Ads -
Online Marketing Odense

Google Ads tilbyder muligheden for at annoncere på Google’s displaynetværk.
Displaynetværket indeholder et stort antal tredjepartshjemmesider, hvor man med Google Ads kan placere sine bannerannoncer.
Du kan dermed få dine annoncer ud på platforme, som er relevante for dine kunder.
Jeg udarbejder og opsætter kampagnerne samt varetager annonceringen.

Remarketing med Google Ads indebære at reklamere til kunder, som allerede har vist interesse for dit produkt. Kunder, som har besøgt din hjemmeside, tilmeldt sig dit nyhedsbrev eller tidligere har købt et produkt i din webshop. Remarketing fungerer som en reminder til potentielle kunder og det virker!