5 stjerner på Trustpilot
anmeldelser

Webrådgivning

Din uafhængige samarbejdspartner

Jacob Collatz Schyum
Jacob Collatz Schyum

Hvorfor bruge en webrådgiver?

Som erfaren webkonsulent, forstår jeg vigtigheden af en stærk online tilstedeværelse for at opnå succes i en digital verden. Derfor tilbyder jeg ikke kun design- og udviklingsløsninger inden for webshops og hjemmesider, men også professionel webrådgivning for at hjælpe mine kunder med at nå deres online mål.

Måske går I med tankerne om at starte en ny webshop eller måske skal I bruge en ny hjemmeside til jeres virksomhed, men I ved ikke helt hvor I skal starte? Her kommer jeg ind i billedet. Ved at samarbejde med mig, får I professionel og effektiv webrådgivning, der hjælper jer med, at nå jeres mål og øge jeres online tilstedeværelse. 

Det kan også være at I allerede har valgt en leverandør til at udføre opgaven, men I har ikke selv tiden/den nødvendige viden til, at have den løbende dialog med leverandøren. Her kan jeg fungere som jeres projektleder og sørge for, at alting bliver udført efter jeres ønsker. 

Hvordan foregår det?

Vi aftaler et møde. Enten via Teams eller personligt – jeg kommer gerne fordi jer til en snak om jeres opgave.

I beskriver den ønskede løsning eller idé. Afhængig af opgavens størrelse vil der skitseres et grundlag for omkostninger på en sådan sag. Ingen opgaver er for små eller store.

Som webrådgiver har jeg stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at forbedre deres online tilstedeværelse. Jeg tilbyder rådgivning og støtte på en bred vifte af områder, herunder:

  • Strategi
  • Design
  • Indhold
  • Automatisk email markedsføring
  • Søgemaskineoptimering (SEO)  
  • Vedligeholdelse af webløsninger.

Jeg arbejder tæt sammen med mine kunder for at sikre, at deres online tilstedeværelse afspejler deres virksomheds værdier og mål, og for at hjælpe dem med at nå deres målgruppe på en effektiv og målrettet måde.

webrådgivning
Webrådgivning - Jacob Collatz Schyum

Konsulentaftaler uden binding

Selvom teknologi og internettet har ændret måden, vi agerer på i vores erhvervsliv, er det stadig en udfordring at navigere i den digitale verden. Dette gælder især for små og mellemstore virksomheder, som ofte har begrænsede midler og ressourcer til at følge med i den hurtige udvikling. Derfor kan det være en god idé at overveje at samarbejde med en webrådgiver, der kan hjælpe jer med at optimere jeres virksomheds online tilstedeværelse.

En af de store fordele ved at samarbejde med en webrådgiver er, at du får adgang til en ekspert, der har en dyb forståelse af den digitale verden og ved, hvad der skal til for at opnå succes. Jeg har en stærk teknisk viden og en kreativ tilgang til problemløsning, og jeg arbejder altid med fokus på at levere resultater til mine kunder. Jeg har samtidighed et stærkt netværk af samarbejdspartnere, herunder udviklere, grafisk designere, tekstforfattere og markedsføringseksperter, som jeg kan trække på, når det er nødvendigt.

Jeg tilbyder konsulentaftaler uden binding, hvor I udelukkende betaler på timebasis. Ligeledes, tilbyder jeg klippekort eller abonnementer på et fast månedligt antal timer, hvor jeg tilbyder fordelagtige rabatter.