5 stjerner på Trustpilot
anmeldelser

Hjemmesider og webshops Svendborg

100 % Tilpasset jeres unikke behov
Den juridiske portal

Mangler din virksomhed i Svendborg en ny webshop eller hjemmeside?

Kære virksomhedsejer i Svendborg!

Mit navn er Jacob Collatz Schyum, og jeg er en konsulent med en lidenskab for at skabe digitale løsninger, der skaber værdi og vækst for mine kunder. Min mission er at tilbyde Svendborgs virksomheder skræddersyede hjemmeside- og webshopløsninger samt rådgivning, der hjælper dem med at navigere i det digitale landskab og realisere deres potentiale online.

Selvom jeg har base i Odense, har jeg kunder over hele Fyn – jeg forstår derfor vigtigheden af at indarbejde lokale elementer for at gøre din online tilstedeværelse mere relaterbar og tiltalende for det fynske publikum.

// Jacob Collatz Schyum – Ejer & Konsulent

Jacob Collatz Schyum
Sandra Hansen
Sandra Hansen
anmeldelser
Peter Hansen
Peter Hansen
anmeldelser
kenneth_toftdal
Kenneth Toftdal
anmeldelser
Ole Strøh
Ole Strøh
anmeldelser
Anita
Anita Rasmussen
anmeldelser
Danni
Danny Meyer
anmeldelser
MINIM_Portræt_Karina1
Karina Hovgaard
anmeldelser
stine gran
Stine Hansen
anmeldelser
ikon
Kjølby Juristen
anmeldelser
forlaget bavaria
Forlaget BAVARIA
anmeldelser

Skræddersyede webløsninger til virksomheder i Svendborg

Når du vælger at arbejde sammen med mig, får du ikke bare en standardløsning. Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der er designet til at opfylde dine specifikke behov og mål. Jeg tilbyder også bindingsfrie aftaler, hvor du ejer 100% af det leverede, så du kan være sikker på, at din investering er sikret. Og med mine serviceaftaler kan du være sikker på, at jeg altid er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Lokal ekspertise for fynske virksomheder

Svendborg er en by med en rig historie og en levende kultur, og jeg er stolt over at være en del af dette dynamiske miljø. Som en lokal konsulent på Fyn har jeg en dyb forståelse for det lokale marked og de behov, der er unikke for Svendborgs virksomheder. Jeg tror på, at den bedste måde at hjælpe mine kunder med at opnå deres mål på er at lytte til dem og forstå deres behov, og det er netop, hvad jeg gør.

Bindingsfrie aftaler og 100% ejerskab

Jeg tror på, at mine kunder skal have fuld kontrol over deres hjemmeside og webshop. Derfor tilbyder jeg bindingsfrie aftaler, hvor du ejer 100% af det leverede. Dette betyder, at du ikke er bundet til mig som din webkonsulent, og du kan frit vælge at skifte til en anden udbyder, hvis du ønsker det. Jeg tror på gennemsigtighed og tillid i mine forretningsforhold, og dette er en af måderne, jeg viser det på.

- Kundecase -

Konverteringsrate for webshoppen falkogbille.dk

Gennemsnitlig opnået konverteringsrate for webshoppen efter blot én måned.
0 %
Falk & Bille
webbureau i odense

Webshop Svendborg

E-handel er en vigtig del af mange virksomheders forretningsmodel, og en professionel webshop er afgørende for at drive en succesfuld online forretning. Jeg tilbyder webshopløsninger, der er skræddersyet til dine behov, og som giver dig mulighed for at sælge dine produkter online på en nem og effektiv måde. Med min ekspertise kan jeg hjælpe dig med alt fra oprettelsen af din webshop til implementeringen af betalingsløsninger og online markedsføring.

Serviceaftaler til ongoing support

Når din hjemmeside eller webshop er oppe og køre, stopper mit arbejde ikke der. Jeg tilbyder serviceaftaler, der giver dig løbende support og vedligeholdelse for at sikre, at din digitale tilstedeværelse forbliver effektiv og opdateret. Fra sikkerhedsopdateringer til fejlrettelser og teknisk support, er jeg her for at sikre, at din hjemmeside og webshop fortsat fungerer problemfrit og understøtter dine forretningsmål.

Hjemmeside Svendborg

En professionel og effektiv hjemmeside er en uundværlig del af enhver virksomheds digitale strategi. Med mine hjemmesideløsninger får du en hjemmeside, der skiller sig ud, er brugervenlig og engagerende. Jeg tilbyder altid responsivt design, hvilket betyder, at din hjemmeside fungerer perfekt på alle enheder, uanset om dine kunder besøger den fra en computer, tablet eller smartphone.

Webbureau Svendborg

På kanten af det smukke Sydfyn ligger byen Svendborg, en perle af kultur, natur og erhvervsmæssig kreativitet. Her, hvor havnen møder skovene, er det ikke kun naturen, der er smuk. I Svendborg er der et blomstrende erhvervsliv, der skaber værdi for både lokale og internationale kunder. Som en passioneret webkonsulent har jeg taget mig af mange virksomheders digitale tilstedeværelse og vækst, og nu er turen kommet til Svendborg!

hjemmesider og webshops svendborg

Lad mig hjælpe dig på din digitale rejse!

Jacob Collatz Schyum

Hvis du er en virksomhed i Svendborg, der leder efter en pålidelig og erfaren webkonsulent, der kan hjælpe dig med at opnå dine digitale mål, så kontakt mig i dag. Jeg er her for at hjælpe dig med at skabe en stærk og effektiv online tilstedeværelse, der vil hjælpe dig med at vokse og trives i det digitale landskab.

Lad os sammen skabe succes for din virksomhed i Svendborg!

Ejer & Konsulent
Jacob Collatz Schyum

Udfyld kontaktformularen - så vender jeg tilbage inden for 24 timer

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and
    Terms of Service apply.