5 stjerner på Trustpilot
anmeldelser

Hjemmesider og webshops i Århus

100 % Tilpasset jeres behov
Den juridiske portal

Skræddersyede digitale løsninger

Er du på udkig efter professionelle og skræddersyede løsninger til din online tilstedeværelse i Århus? Så er Collatz – Web & Marketing Consulting det webbureau, du leder efter.

Min ekspertise i at skabe effektive hjemmesider og webshops har hjulpet utallige kunder i Århus med at opnå online succes. Læs videre for at opdage, hvordan mine tjenester kan hjælpe dig med at nå dine digitale mål.

Hjemmesideløsninger til din virksomhed i Århus

Jeg skaber unikke og responsive hjemmesider, der ikke kun præsenterer din virksomhed professionelt, men også engagerer dine kunder og forstærker dit brand. Mine hjemmesideløsninger er designet til at imødekomme dine specifikke behov og mål, uanset om det er at øge salget, øge kundebasen eller øge synligheden online.

Drømmer du om at lancere en webshop med base i Århus?

Hvis du driver en webshop eller planlægger at starte en, kan jeg hjælpe med at opbygge en kraftfuld og brugervenlig e-handelsplatform. Jeg fokuserer på at skabe en problemfri købsoplevelse for dine kunder og implementerer sikre betalingsløsninger samt optimal produktpræsentation.

Hvem er Collatz - Web & Marketing Consulting?

Hej!

Jeg hedder Jacob Collatz Schyum, og jeg er her for at hjælpe virksomheder i Århus med at opbygge en stærk online tilstedeværelse gennem skræddersyede hjemmeside- og webshopløsninger samt professionel webrådgivning.

Selvom jeg har base i Odense, er mine tjenester landsdækkende og inkluderer selvfølgelig smilets by, Århus. Jeg hjælper virksomheder i hele Århus og omegn med at forbedre deres online tilstedeværelse.

Som konsulent med en baggrund inden for webkommunikation og erfaring inden for webudvikling og digital markedsføring, er jeg dedikeret til at levere skræddersyede digitale løsninger, der passer præcist til dine behov og mål.

// Jacob Collatz Schyum – Ejer & Konsulent

Jacob Collatz Schyum
Sandra Hansen
Sandra Hansen
anmeldelser
Peter Hansen
Peter Hansen
anmeldelser
kenneth_toftdal
Kenneth Toftdal
anmeldelser
Ole Strøh
Ole Strøh
anmeldelser
Anita
Anita Rasmussen
anmeldelser
Danni
Danny Meyer
anmeldelser
MINIM_Portræt_Karina1
Karina Hovgaard
anmeldelser
stine gran
Stine Hansen
anmeldelser
ikon
Kjølby Juristen
anmeldelser
forlaget bavaria
Forlaget BAVARIA
anmeldelser

Professionel webrådgivning i Århus

Jeg tilbyder omfattende webrådgivning, hvor jeg udvikler strategier og handlingsplaner, der hjælper med at styrke din online tilstedeværelse. Jeg analyserer din nuværende situation, identificerer muligheder og skaber målrettede strategier, der passer til din virksomheds behov.

Teknologisk ekspertise

Med min baggrund inden for webkommunikation og kontinuerlig opdatering med de nyeste trends og teknologier i branchen kan jeg rådgive dig omkring de bedste værktøjer og platforme, der passer bedst til din virksomheds behov.

Digital markedsføring

Min ekspertise strækker sig også til digital markedsføring, hvor jeg kan hjælpe med at optimere din online synlighed gennem SEO-strategier, PPC-kampagner, social media marketing og indholdsudvikling, alt sammen med fokus på at øge din virksomheds digitale tilstedeværelse i Århus.

- Kundecase -

Konverteringsrate for falkogbille.dk

Gennemsnitlig opnået konverteringsrate for webshoppen efter blot én måned.
0 %
Falk & Bille
webbureau i odense

Hvorfor vælge Collatz - Web & Marketing Consulting i Århus?

Som en enkeltmandsvirksomhed er jeg i stand til at give dig personlig opmærksomhed og tilpasse mine løsninger til dine specifikke krav og mål.

Erfaring og ekspertise

Med min uddannelsesmæssige baggrund og praktiske erfaring inden for webkommunikation og digitale løsninger kan du være sikker på at modtage tjenester af høj kvalitet.

Stor kundetilfredshed

Jeg stræber altid efter at opfylde mine kunders forventninger og levere løsninger, der er i tråd med deres visioner. Det bevidner mine udelukkende femstjernede anmeldelser på Trustpilot også. Se dem her.

Lokal præsentation

Selvom jeg er baseret i Odense, er mit fokus at hjælpe virksomheder i Århus med at opnå deres digitale mål. Jeg sætter mig altid ind i det lokale marked og dets krav.

Skræddersyede webløsninger

Jeg tilbyder ikke “one-size-fits-all” løsninger. Mine tjenester er tilpasset dig og din virksomheds unikke behov for at sikre den bedst mulige digitale tilstedeværelse.

Hvis du er interesseret i at forbedre din virksomheds online tilstedeværelse i Århus, er jeg her for at hjælpe. Kontakt mig i dag for at begynde rejsen mod en mere succesfuld online fremtid.

Altid resultatorienteret

Mit primære mål er at bistå dig med at opnå optimale resultater online. Jeg monitorerer omhyggeligt din digitale præstation og tilpasser vores strategi i overensstemmelse hermed.

Konkurrencedygtige priser

Som en lille enkeltmandsvirksomhed er jeg i stand til, at tilbyde yderst konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.
webbureau i odense

Mangler din virksomhed i Århus en ny hjemmeside eller webshop?

Jacob Collatz Schyum

Tøv ikke med at kontakte mig i dag, hvis du ønsker et skræddersyet uforpligtende tilbud på netop din opgave i Århus eller, hvis du har nogen spørgsmål til ydelser m.m.

Ejer & Konsulent
Jacob Collatz Schyum

Udfyld kontaktformularen - så vender jeg tilbage inden for 24 timer

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and
    Terms of Service apply.