5 stjerner på Trustpilot
anmeldelser

Professionel Webshop Odense

Skræddersyede & High Performing Webshops

webbureau i odense
Webshop Odense

Jeres nye e-handels one man army i Odense

Jeg tager mig af det hele - alt fra custom design til fragtopsætning.
Så du kan koncentrerer dig, om det du er bedst til - at udvikle din forretning.

Fragtopsætning

Betalingsløsninger

Custom Design

SEO Optimering

Sandra Hansen
Sandra Hansen
anmeldelser
Peter Hansen
Peter Hansen
anmeldelser
kenneth_toftdal
Kenneth Toftdal
anmeldelser
Ole Strøh
Ole Strøh
anmeldelser
Anita
Anita Rasmussen
anmeldelser
Danni
Danny Meyer
anmeldelser
MINIM_Portræt_Karina1
Karina Hovgaard
anmeldelser
stine gran
Stine Hansen
anmeldelser
ikon
Kjølby Juristen
anmeldelser
forlaget bavaria
Forlaget BAVARIA
anmeldelser
Falk & Bille

Konverteringsrate for falkogbille.dk

Gennemsnitlig konverteringsrate for webshoppen efter blot én måned.
0 %
Hjemmeside Odense - Collatz Consulting

Responsiv webshop Odense

En velfungerende webshop skal naturligvis fungere og se indbydende ud på alle skærmstørrelser, da flere og flere foretager deres online køb fra mobilen.

Derfor arbejder jeg altid ud fra “mobile first” princippet, hvor der bliver gjort en ekstra indsats for at tilpasse webshoppens layout til små skærme.

Altid skræddersyet design til din webshop

Det er vigtigt for mig, at din webshop afspejler kulturen og ånden i din organisation. Derfor foretager jeg altid en dybdegående analyse af dit brand, fokuserer på dine ønsker og holder altid maksimal konverteringsrate i tankerne.

Jeg laver et design, der bedst muligt sælger dine produkter eller tjenester. Desuden tilbyder jeg også vedligeholdelse af din webshop, så den altid er opdateret med jeres nyeste produkter, billeder og tilbud.

Den juridiske portal

Målgruppeorienteret Webshop i Odense

Er du sikker på, at du ved, hvem dine kunder er online? At skabe en digital profil til din målgruppe kan være udfordrende. Hvilken enhed bruger de til at navigere i din butik? Hvilket tidspunkt på dagen? Hvilke farver kan de lide? Ja, hvem er jeres målgruppe? Lad mig hjælpe jer med at besvare disse spørgsmål.

Som i de fysiske butikker opfører digitale købere sig på meget forskellige måder. Før jeg begynder at designe din webshop, sørger jeg altid for, at skabe en autentisk og nøjagtig persona af din målgruppe. Jeg tager højde for hver  en detalje af deres personlighed, adfærd og præferencer for at garantere en digital shoppingrejse, som de kan nyde, og som vil være rentabel for dig. Derudover kan jeg med udgangspunkt i dine besøgendes adfærd styrke brugeroplevelsen og derved konverteringsraten.

Uanset om du sælger B2C eller B2B eller begge dele, ønsker dine brugere alle, at kunne se dine produkter fra forskellige vinkler, læse en detaljeret beskrivelse, være i stand til at gøre det hurtigt og føle sig trygge ved at betale. Jeg kan tilbyde dig hjælp og rådgivning i både strategisk planlægning og praktisk gennemførelse af disse aspekter.

// Jacob Collatz Schyum – Ejer & Konsulent

Jacob Collatz Schyum

Skal jeg være jeres nye e-handels one man army?

Godkendt Shopify Partner i Odense

Shopify Partners er en titel fra Shopify’s partnerprogram, hvor bureauer & freelancere kan ansøge om at blive partner og dermed få en række fordele.
For at kunne blive medlem af partnerprogrammet skal man igennem et ansøgningsforløb, hvor man blandt andet skal fremvise tidligere referencer og arbejde. Det er altså ikke alle, som bliver accepteret som en del af Shopify Partner programmet, da det kræver en hvis kvalitet og standard.
Som sagt, giver titlen som Shopify Partner adgang til en række fordele, som både kommer partneren og dig som webshopejer til gode.

Shopify & Woo Commerce Odense

Jeg udvikler typisk webshops med udgangspunkt i Shopify og Woo Commerce som er nogle af de førende på markedet inden for e-commerce. De tilbyder et stærkt fundament for super hurtige webshops uanset om du har 10 eller 5000 varenumre. 

Desuden kan disse platforme let integreres til alle former for relevant software (f.eks. Shipmondo, Trustpilot, NETS) uden behov for specialudviklede og dyre integrationer. 

webbureau i odense
webbureau i odense

Opnå stor online synlighed i Odense

Jeg sørger altid for, at din webshop er SEO-optimeret og sikrer mig dens fulde funktionalitet, klare struktur og perfekte pasform på alle skærmstørrelser. Uanset, om dine besøgende handler fra deres computer, mobiltelefoner eller tablets, så sørger jeg for, at de let kan handle og få en positiv oplevelse ved at shoppe hos dig.

Det første indtryk er altid afgørende, og webshops er ingen undtagelse. Det er altid min prioritet, at din webshop er ultra brugervenlig, at alt dit indhold er logisk struktureret i kategorier og vises i en klar menu. 

Jeg elsker rene designs, der sætter dine produkter i rampelyset. Ved at sikre en nem navigation og klare budskaber, vil din online-butik altid være højt placeret i søgeresultater, hvilket betyder flere besøg og mere salg. Jeg tager mig af både SEO og Google Ads, så du altid er sikret en masse besøgende til din webshop.

Mangler din virksomhed i Odense en ny webshop?

Jacob Collatz Schyum

Lad mig hjælpe dig med, at realisere dine online-drømme.

Kontakt mig i dag, og lad os tage en uforpligtende dialog om dine behov og se, hvordan jeg kan skabe den perfekte webshop til dig og din virksomhed i Odense.

Ejer & Konsulent
Jacob Collatz Schyum

Udfyld kontaktformularen - så vender jeg tilbage inden for 24 timer

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and
    Terms of Service apply.