Collatz Consulting Logo

Professionel Webshop Odense

Skræddersyede & High Performing Webshops

webbureau i odense
Webshop Odense

Jeres nye e-handels one man army!

Jeg tager mig af det hele - alt fra custom design til fragtopsætning.
Så du kan koncentrerer dig, om det du er bedst til - at udvikle din forretning.

Fragtopsætning

Betalingsløsninger

Custom Design

SEO Optimering

5/5
Danni
Danny Meyer
Kommerciel Direktør Frands Jensen A/S (Prego)

“Vi benyttede, Collatz – Web & Marketing Consulting, da vi skulle udvikle ny B2C webshop, med vores godt 300 forskellige varenumre inden for solbriller og bluelight briller.

Jacob fra Collatz Consulting leverede os en komplet løsning til tiden, hvor alt fra custom design til opsætning af internationale fragtaftaler samt betalingsløsninger var inkluderet.

Vi har været fuldt ud tilfredse med det udførte arbejde, og har i dag Collatz – Web & Marketing Consulting tilknyttet på konsulentbasis.”

5/5
Peter Hansen
Direktør ABC Førstehjælp ApS

“Vores hjemmeside og webshop skulle i efteråret 2022 smeltes sammen til én hjemmeside. I den forbindelse tog vi kontakt til Collatz Web & Marketing for at få lavet et nyt design. Og resultatet er ganske enkelt fremragende. Hjemmesiden gik i luften d. 8. December og vi har i perioden 9.12 – 9.2 haft fremgang:

Konvertering + 5,7%
Omsætning + 56,7%
Brugere + 4,4%

Vores varmeste anbefalinger herfra.

5/5
MINIM_Portræt_Karina1
Karina Hovgaard
Brand Manager hos Minim Coffee Co.

“Mere end tilfreds.
Jacob har lavet Minim Coffee Co. hjemmeside og vi har været meget tilfredse hele vejen rundt.

Jacob er et behageligt menneske at arbejde sammen med, og så er han vanvittig dygtig til at løse både store som små problematikker. Tak for indsatsen – en klar anbefaling herfra.”

Falk & Bille

Konverteringsrate for falkogbille.dk

0 %
Gennemsnitlig konverteringsrate for webshoppen efter blot én måned.
Hjemmeside Odense - Collatz Consulting

Virker på alle skærmstørrelser

En velfungerende webshop skal naturligvis fungere og se indbydende ud på alle skærmstørrelser, da flere og flere foretager deres online køb fra mobilen.

Derfor arbejder jeg altid ud fra “mobile first” princippet, hvor der bliver gjort en ekstra indsats for at tilpasse webshoppens layout til små skærme.

Altid skræddersyet design til din webshop

Det er vigtigt for mig, at din webshop afspejler kulturen og ånden i din organisation. Derfor foretager jeg altid en dybdegående analyse af dit brand, fokuserer på dine ønsker og holder altid maksimal konverteringsrate i tankerne.

Jeg laver et design, der bedst muligt sælger dine produkter eller tjenester. Desuden tilbyder jeg også vedligeholdelse af din webshop, så den altid er opdateret med jeres nyeste produkter, billeder og tilbud.

Målgruppeorienteret Webshop

Er du sikker på, at du ved, hvem dine kunder er online? At skabe en digital profil til din målgruppe kan være udfordrende. Hvilken enhed bruger de til at navigere i din butik? Hvilket tidspunkt på dagen? Hvilke farver kan de lide? Ja, hvem er jeres målgruppe? Lad mig hjælpe jer med at besvare disse spørgsmål.

Som i de fysiske butikker opfører digitale købere sig på meget forskellige måder. Før jeg begynder at designe din webshop, sørger jeg altid for, at skabe en autentisk og nøjagtig persona af din målgruppe. Jeg tager højde for hver  en detalje af deres personlighed, adfærd og præferencer for at garantere en digital shoppingrejse, som de kan nyde, og som vil være rentabel for dig. Derudover kan jeg med udgangspunkt i dine besøgendes adfærd styrke brugeroplevelsen og derved konverteringsraten.

Uanset om du sælger B2C eller B2B eller begge dele, ønsker dine brugere alle, at kunne se dine produkter fra forskellige vinkler, læse en detaljeret beskrivelse, være i stand til at gøre det hurtigt og føle sig trygge ved at betale. Jeg kan tilbyde dig hjælp og rådgivning i både strategisk planlægning og praktisk gennemførelse af disse aspekter.

// Jacob Collatz Schyum – Ejer & Konsulent

Jacob Collatz Schyum

Skal jeg være jeres nye e-handels one man army?

Godkendt Shopify Partner

Shopify Partners er en titel fra Shopify’s partnerprogram, hvor bureauer & freelancere kan ansøge om at blive partner og dermed få en række fordele.
For at kunne blive medlem af partnerprogrammet skal man igennem et ansøgningsforløb, hvor man blandt andet skal fremvise tidligere referencer og arbejde. Det er altså ikke alle, som bliver accepteret som en del af Shopify Partner programmet, da det kræver en hvis kvalitet og standard.
Som sagt, giver titlen som Shopify Partner adgang til en række fordele, som både kommer partneren og dig som webshopejer til gode.

Shopify & Woo Commerce

Jeg udvikler typisk webshops med udgangspunkt i Shopify og Woo Commerce som er nogle af de førende på markedet inden for e-commerce. De tilbyder et stærkt fundament for super hurtige webshops uanset om du har 10 eller 5000 varenumre. 

Desuden kan disse platforme let integreres til alle former for relevant software (f.eks. Shipmondo, Trustpilot, NETS) uden behov for specialudviklede og dyre integrationer. 

webbureau i odense
webbureau i odense

Opnå stor online synlighed

Jeg sørger altid for, at din webshop er SEO-optimeret og sikrer mig dens fulde funktionalitet, klare struktur og perfekte pasform på alle skærmstørrelser. Uanset, om dine besøgende handler fra deres computer, mobiltelefoner eller tablets, så sørger jeg for, at de let kan handle og få en positiv oplevelse ved at shoppe hos dig.

Det første indtryk er altid afgørende, og webshops er ingen undtagelse. Det er altid min prioritet, at din webshop er ultra brugervenlig, at alt dit indhold er logisk struktureret i kategorier og vises i en klar menu. 

Jeg elsker rene designs, der sætter dine produkter i rampelyset. Ved at sikre en nem navigation og klare budskaber, vil din online-butik altid være højt placeret i søgeresultater, hvilket betyder flere besøg og mere salg. Jeg tager mig af både SEO og Google Ads, så du altid er sikret en masse besøgende til din webshop.